Ingen internet på adressen – Hvad så?

Et du en af de uheldige, der ikke kan få almindeligt fastnet bredbånd på din adresse? Måske har du ringet rundt til alle bredbåndsudbydere i Danmark og fået det samme nedslående svar – Opkobling er ikke muligt på din adresse?

Hvilke alternativer har du så i Danmark, når der ikke er bredbåndsdækning?

Dr er faktisk muligheder som mange slet ikke kender og dem vil vi se nærmere på her, i et forsøg på at hjælpe dig til at få internet på din adresse.

Mobilt bredbånd

trods der ikke er kabler ud til din bolig, eller de er så dårlige at du nærmest ikke kan opnå almindelig surfning på adressen, er der muligvis en overset mulighed ved at se på det mobile netværk.

Teleselskaberne tilbyder mobilt bredbånd alle de steder der er dækning og det kan der meget vel være på din adresse – muligvis er det ikke 4G du kan opnå, men hvis der er 3G dækning vil du kunne forstærke den med en udendørs antenne og på den måde faktisk opnå en okay internetforbindelse.

Læs mere om priserne på mobilt bredbånd her

LTE trådløst internet – Dækker 98% af DK

Ud over mobilt bredbånd er der også selskabet Net1, der anvender en anderledes teknologi til at sende internet ud over Danmark.
De benytter en anden frekvens, der ligger tættere på jorden og dækker 10 gang bedre end traditionelt 4G.

De sælger typisk deres løsninger til kunder der oplever problemer med almindelig internet dækning og er derfor særligt gode til at sørge for du får det rigtige udstyr.

De sælger abonnements, hvor du kan tilvælge særligt kraftigt udstyr i kraft af ekstern antenne.

Rigtigt mange har haft gode oplevelser med at benytte Net1 og vi kan kun anbefale at du afprøver dem på din adresse, da det meget vel kan blive en fin løsning.

Læs mere om Net1 her

Internet via satellit

Det er i dag muligt, at få internetforbindelse via satellit og her er der ingen dækningshindringer på samme måde som mobilt bredbånd.

Prisen er høj og der er forbrugsbegrænsning, så du ikke kan være online konstant.

Et eksempel kan du finde på Eurospasat, der tilyder 22 mbit download og 6 mbit upload for godt 350,- pr. måned.

Der er dog et noget voldsomt opstartsgebyr på godt 1.800 kroner.

Se mere her: https://www.europasat.com/dk/takster/

Af andre muligheder kan vi nævne Skydls, der ikke har d et voldsomme opstartsgebyr og i øvrigt flatrste brug, så du ikke begrænses.
De lover en 24 / 2 mbit hastighed til godt 350 pr. måned.

Læs mere om dem her: http://www.skydsl.eu/en-DK/Satellite-internet/Tariffs/Private/Overview