Eesy Dækning – og Netværk 4G og 5G

Se Eesy dækningskort og netværk

Klik herunder for at gå direkte til TDC / Yousee dækningskort (Eesy bruger TDC master) og se om der er dækning i dit område:

OBS: Klik herunder og scrolle bagefter HELT ned i bunden og vælg “Se dækningskort”

TDC Netværk dækning

Eesy er et forholdsvist nyt teleselskab ejet af TDC (ultimo 2020) der tilbyder non nonsens mobilabonnementer med Fri tale på alle abonnementer og datapakker fra 30 Gb til fri data.

Eesy er lidt anderledes end de andre billigste mobiltelefon selskaber, da de bruger TDC super dækkende netværk og derfor spår vi dem også en rigtig god fremtid.

Bundpriser og bedste dækning, det kan kun gå dem rigtig godt.

Lige nu får du ”Dobbelt op” på data, hvis du er en af de hurtige der slår til, mens firmaet er under opstart.

Vi du tjekke Eesys dækning i Danmark, skal du se nærmere på dækningskorte hos Yousee / TDC

Eesy mobilabonnement priser

Priser
Tale
GB
Pr.
Md.
Læs mere
FRI / 30 GB + 20 GB EU109,- pr. md
109,-
besøg Eesy her
FRI / 120 GB +25 GB EU129,- pr. md
129,-
besøg Eesy her
FRI / FRI Data
+ 30EU
199,- pr. md
199,-
besøg Eesy her

Mobil-Daekning.dk anbefaler Eesy

Vi arbejder med mobildækning og ved at TDC netværket er milevidt foran alle de andre mht 5G -og derudover også dækker langt bedre med 4G og 2G, de har med andre ord det bedste mobile netværk i Danmark.

Når vi så ser, det er muligt at få et mobilabonnement med TDC dækning til ultra lavpris, ja så kan vi altså ikke gøre andet end at anbefale det til alle.

Det her er det ultimative tilbud, hvor du får fri tale og fri data til under 170 kroner om måned på TDC dækning.

Det har aldrig været SÅ billigt med SÅ god dækning og på trustpilot kan vi se, at kunderne også er super tilfredse – Det er med andre ord noget vi hos Mobil-daekning.dk kan lide at se og derfor kun kan anbefale på det varmeste at se nærmere på.

Mere om EESY Mobil

Eesy er en dansk mobilvirksomhed, der blev grundlagt i 2020. Virksomheden er en del af TDC-koncernen, som er Danmarks største telekommunikationsudbyder.

Eesy er en digital mobiloperatør, der tilbyder mobilabonnementer til både private og virksomheder. Virksomheden fokuserer på at tilbyde enkle og gennemsigtige mobilabonnementer uden binding, skjulte gebyrer eller andre overraskelser.

En af Eesys primære fordele er, at virksomheden tilbyder mobilabonnementer til en konkurrencedygtig pris. Derudover fokuserer Eesy på at tilbyde en brugervenlig oplevelse og en god kundeservice.

Eesy er en relativt ny spiller på det danske mobilmarked, men virksomheden har allerede formået at tiltrække mange kunder med deres enkle og gennemsigtige abonnementer. Eesy har også vundet flere priser for deres innovative tilgang til mobiltelefoni.

Alt i alt er Eesy en spændende ny aktør på det danske mobilmarked, der tilbyder enkle og konkurrencedygtige mobilabonnementer med fokus på en god kundeoplevelse og en brugervenlig platform.