Valg af mobil til ældre

Mobil til ældre hvordanMobiltelefoner, de såkaldte smartphones, bliver mere og mere teknologiske og får flere og flere funktioner. Til stor glæde for gadgetsentusiaster og unge. Men for ældre kan det være svært at følge med tidens trend, og for de fleste af dem er det unødvendigt at have en avanceret smartphones, da vedkommende ikke udnytter dens muligheder. Vi stiller skarpt på mobiltelefoner til ældre.

Doro – nemt, praktisk og billigt

Doro er et af de mest kendte mærker, når snakken går på mobiltelefoner til ældre. Doro er kendt for at producere mobiltelefoner, der er nemme at anvende, praktiske i form af få funktioner og billige i sin pris. Doro-modellerne findes i mange forskellige designs som både klaptelefoner, tastaturmobiler og som enkle smartphones. Derfor kan hver enkelt vælge den type, de finder bedst. Her ses en række Doro-modeller, der kan erhverves for under 2.000 kroner.

Hvad er Doro?

Doro er en global virksomhed, der er bevidste om deres indflydelse på verden. De producerer mobiltelefoner, smartphones og fastnettelefoner, der specifikt er lavet til den ældre generation. Her er der fokus på brugervenlighed, enkelhed og kvalitet. Netop fordi Doro henvender sig til en bestemt målgruppe, er det lykkedes at lave modeller, der virker perfekt efter hensigten. De ved, hvem der skal anvende deres telefoner og producerer dem herefter. Doro bliver sjældent nævnt som den største producent, men de ved, at deres brugere hellere vil have simpelhed i stedet for at følge mængden.

Fordelen ved Doro

Doro giver tryghed. Både for ejeren og for ejerens nærmeste. Med en Doro-mobil er personen nem at få fat i, og vedkommende kan nemt selv ringe til dig, hvis der er behov for det. På den måde bliver Doro et effektivt kommunikationsmiddel for alle parter. En Doro-mobil er enkel og derfor nem at betjene for ældre. Dertil har mobilen den fordel, at den har en meget overkommelig pris og en god holdbarhed.

Det er mere end en telefon

Den indflydelse, Doro giver med sit produkt, er mere end blot et kommunikationsmiddel. Doro har en underafdeling, der hedder Doro Care, der har til formål at sikre, at ældre kan bo hjemme på en værdig og sikker måde uden at blive stigmatiseret. Med deres telefoner hjælper de på det i form af simpelhed og attraktivitet. Doro er den perfekte mobil til ældre mennesker.

Få værdi for pengene

Det giver ikke mening for mange ældre at have en dyr smartphone. Her er ikke værdi at hente for pengene. Med en Doro får en du billig telefon med simple funktioner, der giver værdi for de ældre. Du betaler ikke for mere, end du får, og pengene er brugt på at give funktionalitet og ikke hurtighed og apps. Doro giver værdi for ældre modsat meget andet.

Vælg den rigtige model

Doro laver flere forskellige modeller, og det varierer meget fra person til person, hvilken du vil have. Der er klaptelefoner, simple smartphones og tastaturmobiler i klassisk stil. Alle har de hver deres kompetencer med brugervenlighed som fællesnævner. Tag din kære med i hånden og find den rigtige model til ham/hende. Langt de fleste elektronikbutikker har et stort udvalg af Doro-telefoner, hvor I kan komme ud og se på produktet, så det rigtige valg bliver truffet. Dertil er der god ekspertise at hente i butikken, hvor I kan vælge den model, der passer bedst til de behov, der er nødvendige.

De kan købes her

Du finder ikke de ældrevenlige mobiler hos alle mobiludbydere i Danmark.
Primært fordi de ofte købes uden et abonnement, men vi har kigget lidt rundt på internettet og fundet et par steder, hvor de har f.eks. Doro mobiler – Se herunder:

Udb.ModellerSe priser
Wupti u abb.Doro 825
Doro 580
Wupti priser
Proshop u abbOver 20 mobilerProshop priser

Behold dit mobil nummer nemt

Vælger du at købe en mobil inkl. abonnement, skal du bare indtaste dit nuværende mobilnummer når du bestiller.

Telenor eller CallMe vil så rette henvendelse til dit nuværende mobilselskab og bede om at få dit nummer flyttet.
Du modtager din nye mobil og et nyt simkort på samme tid og et brev, hvor der står en dato på, hvornår din nye mobil virker med det nye simkort.

Køber du en mobil kontant uden et abonnement, tager du bare dit nuværende simkort ud af din gamle mobil og sætter det i den nye, så virker den med dit gamle mobilnummer med det samme.

Nyt mobilabonnement fra ældresagen

Hos Ældresagen har de lavet særligt tilpassede mobilabonnementer, der passer godt til det forbrug mange seniorer har.

Det er mobilabonnementer lige fra 3 timers taletid helt uden data til FRI tale og 20 GB data.

Benyttes mobilen ikke til andet end til snak, er der derfor mange penge at spare, ved at vælge et abonnement uden en masse data inkluderet.

Læs meget mere ved at klikke her