3 Dækning – 3G og 4G

Se 3 dækningskort og netværk

Klik herunder for at gå direkte til 3 dækningskort og se om der er dækning i dit område.

3 dækning og netværk

Da 3 i sin tid kom til Danmark, var der store problemer med dækning udenfor de støre danske byer. Deres netværk var ganske enkelt for lille.

De fokuserede på 3G mobil oplevelserne med f.eks. mulighed for video samtaler, men blev hurtigt selskabet med ”dårlig dækning”.

Det er over 10 år siden og i dag er sagen noget helt helt andet.

Efter få år begyndte 3 at samarbejde med TDC om dækningen på mobiltale, så du ligegyldigt hvor du var, kunne opnå samtale uden problemer.

Den aftale har de stadigvæk, så du er sikret høj kvalitet på dækningen indenfor samtaler.

På 3G området har de gjort rigtig meget ud af dækningen og var fra få år siden faktisk det selskab, der dækkede bedst med 3G turbo hastigheder.

4G er de også med på, hvor de købte licens til 1800 GhZ sendetilladelse og har udbygget et større netværk af master i hele Danmark.

I de større byer får du top hastigheder og i landzoner 3G som hos alle de andre.

Det gamle rygte om dårlig dækning holder stadigvæk ved, men det er nu en saga blot.
Læs bl. a. om 3 internet i hjemmet her

Bedste dækning, hvor der er ”dårlig dækning”

Som noget helt nyt tilbyder 3 mulighed for at anvende dit internet og router i kombination med deres netværk, så du i områder med særligt dårlig dækning (fra alle selskaber) kan få god dækning i hjemmet.
Det er der mange der har ventet på og det er lige kommet på trapperne og kræver i første omgang en en ny smartphone for at virke.