Iphone 6 plus – Hvor er den billig?

Iphone 6 plusSkærmstørrelsen på smartphones vokser kun i en retning. Større. Den tendens vil Apple ikke stå tilbage for, og deres seneste og hidtil største bud på en topmodel er deres iPhone 6+. Vi kigger nærmere på modellen, som er andet end en stor mobiltelefon. Den har nemlig en lang række fordele, men er ikke helt problemfri.

Skærmen deler vandene

Med en 5,5” skærm er Apples model noget større end både sine forgængere og konkurrenterne. Den store skærm kan for mange virke overvældende og som et klodset element. Nogle vil synes, den er tung og stor at have i lommen. Omvendt er skærmen også en af modellens største fordele. Opløsningen er i fuld HD, og belysningen er imponerende. Ønsker du derfor en god visuel oplevelse uden fokus på skærmens størrelse, findes der ikke mange bedre end iPhone 6+.’

Blandt de hurtigste på markedet

iPhone 6+ har en imponerende ydelse. I tests viser den sig blandt de hurtigste på markedet, og brugen af apps, nettet og spil fungerer fejlfrit. Derfor vil du opleve en stor glæde ved at navigere rundt på din iPhone 6+. En afsindig hurtig processor kombineret med en stor fuld HD-skærm.

God batteri – men langsom opladning

En stor telefon kræver meget strøm, og her burde Apple have en udfordring. Den har de dog løst flot med et batteri, der kan klare sig lige omkring to døgn på en opladning. Det er der ikke mange modeller, der kan klare bedre. Dertil er det lykkedes Apple at sørge for, mobiltelefonen bruger minimalt med strøm, når den ikke benyttes. En stor fordel.

Der, hvor modellen har en udfordring, er når den er løbet tør for strøm. Her er den langsom om at lade op, og det vil tage en iPhone 6+ omkring tre timer at nå fra 0% til 100%. Det kan virke som rigtig lang tid.

En overdådig billedkvalitet

Du får fuld valuta for den store skærm, når du tager billeder med iPhone 6+. Her viser Apple igen sin store styrke, og kameraet i modellen er blevet kaldt markedets bedste i tests. Uanset om der er sol, overskyet, lyst eller mørkt sørger kameraet altid for skarpe og klare billeder. Især takket være en fantastisk HDR-funktion. Prikket over i’et findes i videofunktionen, hvor der kan filmes i detaljer og i fuld HD. Kameraet har en standard, der er af professionel karakter.

Et flot design

Det er ikke til diskussion, at Apples design er flot. Det gælder også på iPhone 6+. Selvom skærmen er stor og for visse kan virke kluntet, er der ingen tvivl om, at telefonen er flot. Modellen har et imponerende aluminiumsdesign med runde kanter. Der er et minimalistisk udseende at hente hele vejen rundt, og Apple holder den gode vane for flotte telefoner. Stor eller ej.

Konklusion for Iphone 6 +

iPhone 6+ er en glimrende telefon med mange styrker og kun få svagheder. Kan man leve med dem, er her en telefon, der kan glæde en bruger i mange år. Den har en skærm, der fremtvinger de bedste og klareste billeder, og alt på telefonen kører lynhurtigt og smooth. Dertil er der kameraet, som sjældent er set bedre i nogen modeller, hvor der er stillet skarpt på detaljen uanset belysning og vejr. Sidst findes designet, hvor Apple igen imponerer med et flot udseende af minimalistisk karakter.

Der, hvor overvejelserne skal laves, er primært på størrelsen. Med 5,5” er den en gigant på markedet, og enhåndsbetjening kan der godt skydes en hvid pil efter. Dertil kan den virke stor og klodset at have i lommen. Men kan man leve med det eller finder den øgede skærmstørrelse som en fordel, er iPhone 6+ helt sikker en telefon, du burde kigge nærmere på.

Godt / Knap så godt

Godt:
Fedt design
Bedre batteri
Bedre tastatur

Knap så godt:
Skærmen er knap så skarp

Iphone 6 plus Data:

  • 4.7″ skærm
  • Apple A8 CPU
  • Op til 128GB lager
  • NFC (Apple Pay only)
  • Touch ID fingeraftrykslæser
  • Mærke: Apple

Iphone 6+ priser

UdbyderPris fra
Telmore inkl. fri tale og 25 GBKr. 4818,-