Iphone 6 – Hvor er den billig?

iPhone har de seneste år taget mobilverdenen med storm, og i dag er Apple blandt de førende mobilproducenter. I denne artikel stiller vi skarpt på Apples iPhone 6, som er et af de seneste skud på stammen. Her vil vi gennemgå fordele og ulemper ved at købe en iPhone 6, og du vil være bedre rustet til køb af din næste mobiltelefon.

IPhone 6 billigst

Den nye skærmstørrelse

Det mest iøjnefaldende ved den nye iPhone 6 er den nye skærmstørrelse. En iPhone 6 er nemlig udstyret med en 4,7” skærm. Det er hele 38% mere skærmplads end på den forrige iPhone 5S. Den øgede skærmstørrelse har både fordele og ulemper. Hvis vi kigger på fordelene, så har iPhone 6 et klarere og bedre skærmbillede end sine forgængere. Skærmen har lige omkring en million pixel, som er bedre end stort set alle konkurrenters. Den forstørrede skærm giver et bedre billede.

Alligevel er der mange, der finder den store skærm irriterende. Selvom en iPhone 6 kan betjenes med en hånd, er den meget glat, og den store størrelse giver ikke et bedre greb om telefonen. Dertil kan den være irriterende at have i lommen. Der er både fordele

og ulemper ved den nye skærmstørrelse, som med sikkerhed er lavet for at skabe en bedre brugeroplevelse – og den gavner helt sikkert også mere, end den skader.

Det elegante design

Den nye iPhone er ultra tynd og har et flot design, hvor de skarpe hjørner er erstattet med bløde runde kanter. Dertil er iPhone 6 væsentligt tyndere end sine forgængere. Du bliver altså udstyret med en mobil, der høster flotte karakterer, når det kommer til udseende. Omvendt er der mange, der finder iPhone 6 glat som følge af det tynde design. Derfor vælger mange at investere i et cover, som beskytter telefonen.

Et forbedret kamera

Der hvor iPhone 6 virkelig skiller sig ud er på kameraet. Kameraet i telefonen er stort set lige så godt som billeder,

der er taget med et rigtigt kamera. Her må Apple roses for deres arbejde. Også videofunktionen er væsentligt forbedret, og her kan der optages videoer, som klart og tydeligt kan vises på TV-skærme og computere. At her er en væsentlig fordel i den nye iPhone, kan man ikke komme uden om.

Et lille ‘men’ ved kamerafunktionen

Selvom kameraet i den nye model er enestående, findes der et lille ‘men’. Det har dog intet med kvaliteten af billederne at gøre, men skal derimod findes i designet. Hvis man kører hånden op ad bagsiden på telefonen, vil man bemærke, at kameralinsen stikker lidt ud. Her er tale om cirka en mm, og det er naturligvis ikke meget. Alligevel vil det give mulighed for ridser og lignende i linsen, som ikke gavner noget eller nogen.

Øget hastighed

Den nye iPhone er hurtigere end sine forgængere. Den forrige iPhone 5S kunne præstere 9,1 mb/s, mens den nye 6’er kan køre med 16,1 mb/s. Det er næsten en fordobling i hastighed, og det kan tydeligt mærkes, når telefonen anvendes. Her er både brug, download og upload lynhurtigt, som giver dig en god oplevelse med din iPhone 6. Også når du skifter mellem apps og benytter dig af nettet, er modellen upåklagelig. Det går lynhurtigt til stor glæde for brugeren.

Konklusion for Iphone S6

Der er ingen tvivl om, at iPhone S6 er en forbedret telefon i forhold til sine forgængere. Skulle man dog mest være til en lille og fiks telefon, er det ikke sikkert, at den nye model er noget for dig. Men design- og indholdsmæssigt er der forbedringer at spore i forhold til tidligere. En telefon, der er utrolig letanvendelig og brugervenlig.

Godt / Knap så godt

Godt:

Fedt design
3D touch
Stabilt OS

Knap så godt:

Batteritid
Live foto virker ikke altid
Høj pris

Iphone 6 S Data

  • 4.7″ , 326ppi LCD
  • 7.1mm tyg
  • 143g
  • 1.8GHz Dual-Core CPU
  • 2GB intern RAM
  • 16/64/128GB RAM lager alt efter model
  • 12-megapixel iSight Kamra
  • 5-megapixel Facetime HD Kamera
  • Mærke: Apple
Pris fraNetværkUdbyder, klik og læs mere
Kr.4758,-YouseeTelmore inkl. fri tale og 30gb data
Kr.3.993,-Telia/TelenorCBB inkl. 40 tale og 40 GB