Samsung S7 – Hvor er den billig?

Samsung galagy s7 edge billigst

Samsung har de seneste år været den største mobilgigant i verden. Deres seneste modeller S7 og S7 Edge er deres modsvar på Apples iPhone 6 og 6S. Vi gennemgår den nye Samsung-model og finder fordele og ulemper ved den. Er du derfor på jagt efter en ny mobiltelefon, kan du her blive klogere på de nyeste topmodeller fra Samsung.

Edge med større skærm

Samsung S7 har bevaret den samme skærmstørrelse som sin forgænger. Derimod er S7 Edge gået en størrelse op og har nu en skærm på 5,5”. Derfor skal du gøre op med dig selv, om du ønsker en større skærm. Den er lavet med henblik på et bedre billede og dermed en bedre oplevelse for brugeren. Dog kan 5,5” virke voldsomt, hvorfor skærmstørrelsen er noget, der skal tages højde for. Alternativt kan S7 med en 5,1” skærm vælges.

Støv- og vandtæt

Et punkt, hvor både S7 og S7 Edge er forbedret i forhold til den forrige 6’er er på holdbarheden. De nye modeller er nemlig gjort både støv- og vandtætte. Har du derfor en tendens til at være relativ hård ved din mobiltelefon, kan de nye Samsung-modeller her være et fint bud på en telefon. For at sikre den ultimative beskyttelse kan et cover anvendes.

Øget vægt i lommen

Synes du i forvejen, at din S6 eller S6 Edge var tung at have i lommen, skal du ikke kigge mod de nye modeller. Den nye S7 vejer 14 gram mere end forgængere, og S7 Edge er blevet 25 gram tungere end S6 Edge. Vægtforøgelsen skyldes blandt andet, at modellerne er blevet en smule tykkere. På den front er Samsung gået den anden vej end Apple, som har fremstillet en tyndere model.

Fælles er de dog om de runde kanter, som bestemt klæder de nye Samsung-modeller. Dertil skal det også nævnes, at den øgede vægt er godt givet ud i forhold til den forbedring, der f.eks. er at finde på de nye modellers hastighed. 14 og 25 gram vil ikke kunne mærkes, og de nye modeller vejer ca. det samme som alle førende smartphones.

Tag højde for pladsen

Hører du til den til gruppe, der har mange ting liggende på din telefon? De nye Samsung-modeller findes med både 32 og 64 GB plads, men kun 32 GB-modellen er tilgængelig i Danmark. For nogle er det ikke tilstrækkeligt, hvis der samles på billeder, film, apps og lignende. Dog bruger langt størstedelen ikke 32 GB, hvorfor pladsen bliver underordnet. Det er med de nye modeller også muligt at anvende et microSD-kort, hvor der bliver plads til yderligere 200 GB. Sådan et skal dog købes separat.

En lynhurtig telefon

Både Samsung S7 og S7 Edge er brugervenlige og lynhurtige. Alle funktioner fungerer gnidningsfrit, som skaber en god oplevelse for brugeren. Især i skiftningen mellem apps er modellerne ekstraordinære og blandt det bedste, der hidtil er set for en smartphone. Derfor er der intet at komme efter, når der snakkes om hastighed på de nye Samsung-modeller.

Forskellen mellem S7 og S7 Edge

På mange måder minder Samsung S7 og S7 Edge om hinanden. Der er dog et par forskelle, som er værd at nævne. Begge modeller har fået forbedret deres batteritid fra tidligere, men især i S7 Edge er der kommet en rigtig lang batterilevetid. Den er bedre end i S7-modellen. Det skyldes blandt andet, at det har været muligt at indsætte et større batteri i takt med en større størrelse.

Netop størrelsen er den største forskel på de to modeller. Her er S7 Edge 0,4” større end S7-modellen. Disse to forskelle er stort set de eneste ved modellerne. Vægter du derfor mellem disse to, skal batterilevetid og skærmstørrelse være tungen på vægtskålen.

Konklusion for  s7

Der er ingen tvivl om, at Samsung har lavet to kompetente modeller som det seneste skud på stammen. Her er der fordelene at hente i hurtighed og holdbarhed, mens skærmstørrelse kan være en udfordring, der tilbageholder mange. Med S7 og S7 Edge er Samsung dog klar til at tage kampen op mod Apple og de øvrige konkurrenter. En absolut topmodel.

Godt / Knap så godt

Godt:

Godt allround kamera
God batterilevetid
Skarpt god skærm

Knap så godt:

Batteriet er bedre på Edge modellen

Samsung Galagy s7  Data:

  • 5.5-“, quad-HD skærm
  • 4GB RAM
  • 12MP kamera
  • Always-on skærm
  • Hurtig og trådløs ladning
  • 2.800mAh batteri
  • microSD
  • Mærke: Samsung

Samsung S7 priser

Pris fraNetværkUdbyder, klik og læs mere
Kr. 7266,-YouseeTelmore inkl. fri tale og 10 GB