Samsung S6 Edge – En kort anmeldelse

Billigste samsung s6 edgeSamsung har lavet en Galaxy S6-model samt en S6 Edge. Begge har høstet stor ros i tests, og vi kommer her med nogle af de mange fordele, der findes ved at investere i en af de to Samsung-modeller. Dertil kommer vi med, om ikke ulemper, så ting du skal være opmærksom på. Men lad det være sagt. Samsung Galaxy S6 og S6 Edge er to forrygende mobiltelefoner.

Et imponerende billede

Begge modeller har en 5,1” skærm. Det har givet mulighed for at lave et imponerende flot billede på de to modeller. Skærmen har en fantastisk opløsning, som er bedre end flere fladskærme, og den indbyggede lysføler varierer fantastisk, så skærmbilledet altid er let læseligt. Skærmen er mere lysstærk end den, der sad i forgængeren. Er du derfor tilhænger af en god stor skærm med et godt billede, kan du med fordel kigge Samsungs vej.

Hav skærmen med i overvejelserne

Med en 5,1” skærm har de to modeller en forholdsvis stor skærm. Den er til glæde for mange og skaber en god brugeroplevelse for alle dem, der er tilhænger af den forøgede skærmstørrelse, som viser sig i smartphones. Men ikke alle er lige glade for de store skærme. En del finder en stor skærm klodset og ikke særlig handy. Dertil kan den være besværlig at have i lommen samt at betjene med en hånd. Tilhører du den kategori, skal du have det med i overvejelserne, når du går på jagt efter din nye smartphone. For Samsungs 6-modeller har store skærme.

En oprydning fra Samsungs side

Med Samsung Galaxy S6 og S6 Edge har Samsung overladt unødvendige apps og plads til brugeren. Det vil sige, at der er ryddet op i softwaren, hvor alle unødvendige apps er fjernet. Hvis de ønskes, kan de hentes i Galaxy Apps.

Resultatet heraf er en meget hurtigere telefon, der kører gnidningsfrit og hurtigt. Det giver en god oplevelse for brugeren, at der ingen slinger i valsen er, når det kommer til betjeningen af telefonen.

Forbilledligt kamera – også i mørke

Kameraet på både Galaxy S6 og S6 Edge er i fantastisk kvalitet. Telefonerne har 16 megapixels opløsning, som sikrer billeder i høj opløsning og god kvalitet. Også når mørket falder på, viser kameraet sit værd. Kameraet er væsentligt forbedret i forhold til det, som Samsung tidligere har leveret. Hvis man sammenligner med de direkte konkurrenter fra Apple, er kameraet cirka på samme niveau som det, der sidder i en iPhone 6 og 6 Plus. Et kamera, som har fået stor ros.

Løb aldrig tør for strøm

Vi kender alle det, at telefonen løber tør for strøm, når vi har mindst brug for det. Men Samsung S6 Galaxy og S6 Edge understøttes af hurtigopladning. På ca. 80 minutter kan telefonen lades fra 0 til 100 procent, og Samsung siger selv, at du med 10 minutters opladning har en telefon, der kan holde i fire timer. Derfor skal den ikke have mange minutter i stikkontakten, før du igen har en telefon, der er fuldt ud anvendelig. Et stort plus.

Konklusion for Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung har med deres S6 Galaxy og S6 Edge-modeller lavet to telefoner, der tilhører den absolutte top. Telefonerne har kun meget få mangler som f.eks. SMS-funktionen, hvor SMS’er kan fremstå som MMS. Men dertil er der uhyggeligt mange fordele. Designet er lækkert og imponerende, telefonen er lynhurtig og enkel, og kameraet er i en klasse for sig. Det er med andre ord en topmodel, vi har med at gøre her.

Læs Samsung s23 test her

Godt / Knap så godt

Godt:

Super kamera
Lækkert design
God fingeraftryks læser
Meget lang batterilevetid
Knald hurtig

Knap så godt:

Skærm knækker nemt

Samsung Galagy s6 Edge Data:

  • 5.1″ 1440 x 2560 skærm
  • Octa-core Exynos 7420 CPU
  • 2,550mAh batteri
  • 3GB RAM
  • Trådløs opladning<
  • Samsung Pay mobile payments
  • Android 5.0 L with TouchWiz
  • Mærke: Samsung