CBB Internet

cbb internet uden bindingCBB er ejet af Telenor og strategien er at tilbyde ekstra billige løsninger på Telenors eksisterende netværk. En hel fin ide, da netværket jo allerede er der og dem der gerne vil have mobilt internet til lavpris, så kan købe hos CBB frem for hos en af de andre konkurrenter til lavpris. CBB`s internet bygger dog ikke kun på Telenors netværk, da Telenor og Telia har valgt at indgå et samarbejde, så deres to store netværk i Danmark er lagt sammen i et joint venture hvor man som kunde får adgang til dækning og kapacitet fra begge netværk.

Det betyder du som kunde hos CBB både får dækning og hastighed fra Telenor OG Telia på samme tid. Og det betyder også du meget snart får adgang til deres 5G netværk, som er ved at være klar (dette er skrevet i foråret 2022). Samlet set har Telenor og Telia over 4.000 master i Danmark, det er voldsomt sammenlignet med f.eks. 3 der har lidt over 2.000. Nuvel, de fleste af dem sidder på samme master, men det giver alligevel langt større kapacitet, så 4G hastigheden ikke varierer så meget over dagen.

CBB Internet uden binding

Hos CBB får du lynhurtigt mobilt internet til en lav månedlig pris og du tilbydes en effektiv router til kun 399 (langt under markedspris) så I kan være op til 32 op nette sammen. Det er mere eller mindre den perfekte løsning til sommerhuset eller båden. Før du køber: Husk at tjek om der nu også er fuldt 4G dækning fra Telia eller Telenor på den adresse du påtænker at benytte CBB internet.

CBB Internet Priser

Du får fuld knald på hastigheden (op til 200 mbit/s) og en 5G router, der laver WiFi i hele hjemmet.
I kan surfe 1 Gb data pr. måned – det skulle nok kunne tilfredsstille selv den mest datahungrende teenager.

Den samlede pakke koster 199 pr,- måned
Mindstepris 6 mdr kr. 1.194,-.

Læs mere på CBB Internet her

CBB Internet priser

Den store familiepakke med stor router og høj datapakke, kan være lige voldsom nok, hvis I f.eks. bare skal have internet i sommerhuset elle rmed på camping.

Her har CBB Internet fler løsninger med både mindre routere og datapakker inkluderet. Du kan se deres priser herunder

Pris pr. md
Max pris
Data inkluderetRouter /modemLæs mere her
59,-
208,-
7 GBUSB Modem
149,-
cbb internet priser
99,-
248,-
40 GBUSB Modem
149,-
cbb internet priser
129,-
278,-
75 GBUSB Modem
149,-
cbb internet priser
159,-
308,-
175 GBUSB Modem
149,-
cbb internet priser
199,-
598,-
300 GBMobil 4G router
399,-
cbb internet priser

Før du vælger internet fra CBB

Det er vigtigt, at du undersøger om CBB har god dækning i de områder du påtænker at bruge deres internet.

Er der direkte dårlig dækning på mobilnette fra CBB vil du kun opleve mobilinternet hastighed på omkring 1 – 2mbit i download og mindre i upload, det kan næsten ikke bruges til noget og derfor er det meget vigtigt, at du undersøger dækningen på din adresse -og andre adresser du vil bruge det på f.eks. sommerhus, båd, kolonihave etc.

Du kan tjekke deres dækning, på deres eget CBB netværk kort