Google pixel A6

Google Pixel A6Google Pixel serien har altid handlet om at lave en mobiltelefon, der giver fuld valuta for prisen. En mobiltelefon i low end segmentet, der bare giver langt mere end alle de andre mobiler til prisen.

Hvem kan have fordel af Pixel serien?

Skal du bruge en mobiltelefon, der er stabil, kan  tage fine billeder, er fint hurtig på Facebook og har en rigtig god lydkvalitet, når du snakker?

Jamen, så er det Googles A6 du skal se nærmere på, den er nemlig skabt til at leverer god ydelse på de mest basale punkter en mobiltelefon skal have.

Der er med andre ord ikke brugt penge p , at den skal kunne bruges til at spille online games eller se film i vild opløsning, for den slags gør målgruppen slet ikke – De snakker i den og ser billeder på den.

Du får meget for pengene

Googles mobiler har historisk altid været et godt køb, du får mere for pengene end hos konkurrenterne og til endnu lavere pris.

I A6 serien får du et super godt kamera med to linser, der samarbejder. De sidder bagpå hvor en sort stribe hen over hele mobilen udgør kamera-delen.

Kvaliteten er rigtigt god og helt på niveau med iphone SE, hvor man nærmest ikke kan se forskel.

Chipsette i Google A6 er produceret in-house for at opnå bedre performance og i mange tests er der også positive resultater på den baggrund – mobilen er simpelthen bedre go hurtigere efter Google er gået over til deres helt eget chipset.

Batteri og holdbarhed

Batteriet er ikke vildt stort, men der er masser af nye software muligheder (spare programmer) som gør det muligt, at spare på strømmen i dagligdagen og stadigvæk slippe for at lade hver dag.

Som udgangspunkt lover Google selv, at den holder 24 timer uden at skulle lades, hvis du ikke går amok med spil og videoer.

Er det en mobil du skal købe?

Mobiltelefonen henvender sig til dem, der ikke bruger mobilen til ret meget anden end at snakke i den og til nød bruger den til at finde vej -ja og tager billeder a svampe i skovbunden.

Her vil den være perfekt, den kan alt målgruppen har behov for og den er billig.

Godt / Knap så godt

Godt:

Super godt kamera
Lyst display
Lille af en 6.1″ skærm

Knap så godt:

Billige materialer

Pixel A6 Data

Vægt: 178 g
Dimensioner: 152 x 72 x 8.9 mm
OS: Android 12
Skærmstørrelse: 6.1 inch
Opløsning: 1000 x 2400 pixels FHD+
CPU: Google Tensor
RAM: 6GB
Hukommelse: 128GB
Batteri: 4,410mAh
Kamera bagside: 50 mpixel + 12,2 mpixel wide lens
Kamera front: 8 mp