Fri Tale

Fri tale på mobilen er ikke mindst noget af det fedeste der er blevet tilgængeligt for ALLE ikraftr af mobilnettet udbygning.

I dag er alt tale kørt over på digitale forbindelser og det betyder, at mobilselskaberne ser råt på hvor meget data, der anvendes pr. abonnement og heldigvis er tale ikke ret datatugt.

Man bruger med andre ord ikke ret meget data under en samtale og derfor kan stort set alle mobilselskaber i dag tilbyde flere forskellige mobilabonnementer med komplet FRI TALE inkluderet + mobildata.

Vi taler mindre i mobiltelefon end vi forventer

En af årsagerne til ar Fri tale mobilabonnementer er blevet en succes – både for os der bruger dem og for mobilselskaberne er, at vi rent faktisk taler langt minder end vi egentlig regner med.

Snittet ligger under 25 timer om måneden og derfor er det nemt nok for mobilselskaberne at tilbyde et fri tale mobilabonnement – det koster dem ikke ret meget når der snakkes.

Men vi kan jo alle blive enige om, at det er ret fedt at have fri tale inkluderet, så vi ikke skal tænke på hvor meget vi snakker overhovedet.

Det giver frihed og færre bekymringer og det koster intet i dag = vi anbefaler du vælger et mobilabonnement med fri tale.

I dag er det data, der måles på – ikke samtaler

Når du snakker i mobilen bruges der faktisk ikke ret meget data og DATA er blevet det eneste mobilselskaberne i dag måler på – De bliver afregnet i data forbrug pr mobilabonnement hos deres udbyder / mobilnet og det er derfor her fokus er.

Derfor vil et mobilabonnement i dag typisk være inkluderet fri tale hele måneden og derudover inkluderet en bestemt mængde dataforbrug.

Det er derfor du hos langt de fleste mobilselskaber kan opleve, at der under ”Tale” står FRI i stort set alle abonnementer – Det er datamængden pr. måned, som er forskellen ikke tale.

Se en sammenligning af priser på mobilabonnementer med fri tale her