Motorola Edge 40 Neo

Anmeldelse af motorola Edge neo 40Motorola har alle dage været mobiltelefoner til meget lav pris kontra det du får i ydelse og design.

De kan finde ud af, at lave en mobiltelefon, der kan holde til at blive brugt, er hurtig og pæn i designet. De kommer ikke ligemed noget nyt og vildt epokegørende inden for branchen, mend e laver en gedigen mobiltelefon, som man vil få glæde af mere end bare de traditionelle 1 år før den skal skiftes.

Motorola er kendt for kvalitet

Brandet Motorola har været aktivt i evigheder. Du kunne købe en af de første mobiltelefoner i Bilka fra 30 år siden (eller noget i den stil) og der var det en Motorola med 6 timers tale på batteriet (som skulle lade 15 timer).

De har med andre ord været med i gamet lige fra begyndelsen og valg at ligge sig jævnt som ”underdog” til iphone og Samsung topmodellerne.

Her er det bare interessant, at du får enormt meget pr krone hos Motorola fordi brandet ikke er hypet – Ofte får du næsten samme performance som på en helt ny iphone til omkring halv pris.

Hvad gør Motorola Edge 40 Neo interessant?

Her får du en mobiltelefon, der er kommet helt op i topklasse mht design. Der er ingen kant på skærmen og det får den til at se fantastisk ud.

Skærmen er ultra fed med 144 Mhz opdateringshastighed så ALT står helt stille og skarpt. Når du læser en tekst er det som at læse på papir, det står helt stille.

Men skærmen er kun et punkt ud af mange, der gør Edge 40 ret vil d til prisen.

Du kan oplade 50% af batteriet på kun 15 minutter – det er ualmindeligt fedt i praksis, hvis man har travlt og mangler et opladet batteri – gå en tur med huden og den er klar.

Et andet område, som mange benytter aktivt, er afspilning af musik og podcasts på selve mobilen – her har de lavet en ret voldsom forbedret oplevelse, med ekstra volumen og bas, så du ikke altid skal til slutte en ekstra højttaler.

Fede farver – Det kan også noget

Motorola har valgt at sende den nye Edge 40 ud på markedet i flere lækre farver – og her kan du vælge imellem:

Black Beauty, hvor alt er ”blacket out”

Caneel Bay, som er tonet meget mørkeblå

Peach Fuzzy, der er mere bronche end fersken

Shootin Sea, der har en toning som faktisk minder om havet

Hvad er nyt?

Design og Byggekvalitet: Motorola Edge 40 Neo kommer i et elegant design med en matte finish og Pantone-farver. Den er IP68-certificeret, hvilket betyder, at den er støv- og vandtæt, hvilket er usædvanligt i denne prisklasse​.

Skærm:
Telefonen har en 6.55-tommer AMOLED-skærm med en opløsning på 2400 x 1080 pixels og en imponerende opdateringshastighed på 144Hz. Dette giver en jævn og flydende brugeroplevelse, hvilket er en stor fordel for både daglig brug og gaming​​.

Ydeevne:
Udstyret med en MediaTek Dimensity 7030 chipset, 12GB RAM og 256GB lagerplads, sikrer Edge 40 Neo en solid ydeevne. Den mangler dog mulighed for at udvide lagerpladsen med microSD

Det gode

Skærmkvalitet:
Den høje opdateringshastighed og AMOLED-panelet sikrer levende farver og skarpe billeder, hvilket er bemærkelsesværdigt for en telefon i denne prisklasse​.

Kameraer:
Den primære 50MP kamera med optisk billedstabilisering (OIS) og en 13MP ultra-wide linse leverer gode resultater i de fleste lysforhold. Selfiekameraet på 32MP er også mere end tilstrækkeligt til selfies og videoopkald​​.

Batterilevetid:
Batteriet holder godt gennem en hel dag med moderat brug, og hurtigopladning sikrer, at du hurtigt kan få ekstra strøm, når det er nødvendigt​ ​.

Software: Kører på næsten ren Android 13 med nogle tilføjelser fra Motorola, såsom Moto Actions og omfattende tilpasningsmuligheder. Dette giver en ren og intuitiv brugeroplevelse​.

Det knap så gode nyheder

Ydeevne under belastning:
Mens telefonen generelt præsterer godt, kan der forekomme små forsinkelser og stuttering under intensive opgaver som gaming​ ​.

Opdateringer:
Motorola lover kun to års softwareopdateringer, hvilket er mindre end mange af konkurrenterne, der tilbyder længere opdateringsperioder​​.

Ingen hovedtelefonstik:
Manglen på et 3.5mm hovedtelefonstik kan være en ulempe for nogle brugere, selvom USB-C porten understøtter audio​ .

Godt / Knap så godt

Godt:

Gode kameraer
Lang batterilevetid
Fede farver
Amoled 144 hz skærm

Knap så godt:

mangler stik til hovedtelefoner

Motorola Edge 40 Data

 • Vægt: 170 g
 • Dimensioner: 159.6 x 72 x 7.9 mm
 • OS: Android 13
 • Skærmstørrelse: 6.55″
 • Opløsning: 1080 x 2400 pixels
 • CPU: MediaTek Dimensity 7030
 • RAM: 8GB / 12GB
 • Hukommelse: 128GB / 256GB
 • Batteri: 5000 mAh
 • Kamera bagside: 50MP  + 13MP ultra-wide
 • Kamera front: 32MP

Motorola Edge Neo 40 mobil priser