Oister Internet

Oister bredbånd og internet med routerOister tilbyder internet via mobilnettet uden besøg af tekniker eller trækning af kabler.

Du får adgang gennem et lille USB modem, som sættes i din PC – eller du kan indsætte deres simkort direkte i din PC / Ipad, hvis de understøtter 4G og simkortlæser.

Langt de fleste anvender et USB modem, som du kan købe på samme tid med Oisters bredbånd i deres onlineshop.

Vil I gerne flere brugere online på samme tid, kan der vælges en lille mobil router frem for et USB modem, hvilket giver mulighed for op til 16 (afhænger af model) samtidige brugere online.

UPDATE: Nu kan du få en fuldt funktionsdygtig stor kraftig 4G router med i prisen, så I kan være op til 64 online på samme tid og få god dækning i hele hjemmet.

Priserne på Oisters bredbånd

Med mobilt bredbånd betales der for forbrug og ikke hastighed, som vi kender det fra f.eks. ADSL bredbånd.

Det betyder du for fuld hastighed lige meget hvilket abonnement du vælger og du kan derfor få særdeles hurtigt internet til en meget lav månedlig pris.

Forbruges opgøres i Gigabyte og for f.eks. 100,- pr. måned får du adgang til at bruge 50 GB data hver måned. (Nok til både film og surf, men ikke helt nok til spil)

Hvor mange GB har du behov for?

Vi har det med at overvurderer vores behov rigtigt meget og købe alt for store pakker.

I en test vi har udført, var 5 GB data nok til 2 timers daglig surf, Facebook, netbank og mails i en hel måned.

Det er først når der streames musik / film eller spilles spil, at det begynder at trække tænder ud på datafronten.

Ser du 1 film i HD eller 4K opløsning vil der typisk ryge et par GB pr. time.

En familie med en teenager, der spiller hver dag og ser mange film, skal op på den høje datapakke med 1.000 Gb inkluderet.

Husk dækningen

100 kroner for bredbånd med omkring 40 mbit (visse steder det dobbelte) hastighed er knasende billigt, men der er naturligvis en ”men” -og det er dækningen.

For at opnå de høje internethastigheder er det en forudsætning, at du er online et sted med fuld 4G dækning -og at masten ikke er overbelastet.

I tætbebyggede områder vil mastens belastning kunne betyde store udsving i hastigheden over dagen -og er du i et område med kun 3G dækning vil max. hastigheden være teknisk begrænset til ca. 21 mbit.

Tjek derfor gerne om der er fuld 4G dækning i de områder du vil benytte Oisters bredbånd før du køber, eller køb en løsning uden binding først, så du kan slippe for at være bundet i 6 mdr.

Få bedre dækning

Vil du meget gerne benytte muligheden med mobilt bredbånd, men er der ikke god dækning i dit område, kan du selv købe en kraftig 4G router, der forstærker signalet bedre end de billige USB modemer.

De kan købes for omkring 1.000 kroner i diverse elektronikvarehuse, men du kan også vælge at få den med i prisen hos Oister til kun 300 kroner – dog binder du dig i 6 mdr. og det er kun i de 2 store abonnementer det er muligt. (men det er enormt billigt for en 4G router, så tag den med der)

Den vil give dig en langt bedre modtagelse og i øvrigt også dækning i bolgen via WiFi.

Hvad koster det?

GB pr. mdMin pris.
USB Modem
Pr. Md.Læs mere
6 GB
(Weekend i sommerhus)
49,-
49besøg Oister her
30 GB
(lille uges ferie)
89,-
89,-pr. md.besøg Oister her
150 GB
(14 dages ferie)
149,-
149,-pr. md.besøg Oister her
FRI
(hver dag)
278,-
Inkl. 4G router
179,- pr. md.besøg Oister her