OK Mobil

ok mobilOK er bedst kendt for at være ejer af benzintanke og levering af olie. Men Ok er et selvskab der ikke ligger stille, der udvikles og særligt i de senere år, hvor de fossile brændstoffer begynder at se en ende – Der er ganske enkelt langt færre oliefyr i Danmark og bilerne begynder at køre på El.

OK mobil abonnement

OK har fundet en ny samarbejdspartner os Telenor, hvor de i samarbejde har lavet et mobilabonnement, der passer godt ind i de andre ydelser OK tilbyder.

Deres abonnementer er lavet så du kan opnå ekstra taletid og GB data des mere du tanker benzin hver måned og du kan også vælge at støtte lokal sport og fritid f.eks. det fodboldhold ungerne går på.

OK Benzinkort – Tank taletid og GB

Det er meget lokalt orienteret f.eks. er der i Hammel en OK tank overfor en meget vellidt hundeskov, og hundeskoven får simpelthen sponsorat hvert år fra OK.

Det er en win / win for det er da klart alle i hundeskoven nu tanker på Ok tanken og siger det videre til alle vennerne.

Så husk også et OK benzinkort nu du er i gang, så kan du få alle fordele.

Du kan få op til 2 timer og 2 Gb ekstra ved at tanke. På den måde kan I enten selv få et abonnement på 9 timer og 9 GB data om måneden eller give det til en teenager i familien som det første abonnement til kun 79 krone rom måneden.

OK Mobil login

OK mobil abonnementet fungerer fuldstændigt som var det hos hvilket som helst andet teleselskab. Du kan logge ind og se alt omkring dit abonnement f.eks. forbrug og status på hvor meget ekstra du har fået ved at tanke.

Du kan også købe ekstra GB mobildata, hvis du skal i sommerhus eller skifte abonnement op og ned.

OK Netværk

Ok mobile kører på Telenors mobilnet i Danmark og det er sammenlagt med Telias, hvilket betyder du både får dækning fra Telenors telemaster og Telias.

Der er fuldt 4G dækning (97% dækkes) i hele Danmark og 5G er ved at blive udrullet, så det snart dækker alle de store byer i Danmark.
Læ mere om OK mobil dækning her

OK mobil priser

Priserne hos OK er lagt helt i bund og du får masser af taletid og GB med i hvert abonnement. På samme tid kan du tanke dig til ekstra taletid og GB og støtte sporten lokalt.

Prisoversigt 2022

Timer / GB
EU data
Pris pr. MD
Max pris.
Læs mere her
7 Tale
7 GB
0 EU data
79.-
79,-
besøg OK mobile her
FRI Tale
40 GB
10 EU
99,-
99,-
besøg OK mobile her
FRI Tale
80 GB
11 EU
119,-
119,-
besøg OK mobile her
FRI Tale
200 GB
13 EU
149,-
149.-
besøg OK mobile her
FRI TAle
1000 GB
17 EU
189,-
189,-
besøg OK mobile her