OnePlus 5 – Den bedste mobil i 2018?

Oneplus5 mobil billigstForstil dig, at du har adgang til de bedste producenter af mobildele i Kina og mulighed for at købe ind i stor skala.
Hvordan ville du så sammensætte en mobiltelefon, der skal vinde markedsandele hurtigt?

Du ville naturligvis lave den mindst lige så fed i designet som en iphone, lige så god som en samsung og med kapacitet som en håndværker mobil – og til halv pris.

OnePlus har mulighederne for at lave noget der sparker popo, for ejeren står også bag Vivo og er den næst største elektronikfabrikant i Kina.

Det giver den muligheder for meget lave priser og derfor også mulighed for at lave en mobiltelefon, der kan det samme som topmodellerne, uden det koster kassen – det har de gjort med OnePlus 5.

Den vilde snapdraggon chip, 8 eller 8 GB hurtige RAM kombineret med et 3.300 mAh batteri og dobbelt linsede kameraer, ja og et vildt 16 mp selfie cam. Det er en del af opskriften på ren mobil, der allerede har indtaget store dele af konkurrenternes markeder.

Skærmen er en AMOLED, så der er heller ikke spare og selv styresystemet er traditionel Android med et fornuftigt lag af ret gode handy tilretninger.

Designet er meget tæt på en iphone 7 og fingeraftryks læseren er imponerende hurtig.

Der er et lille men

Det eneste knap så fantastiske i OnePlus 5 sammensætningen er kameraet. Billederne bliver ikke helt så gode som på de dyre topmodeller, men der er dog hæderlige og bestemt ikke direkte dårlige – de er bare ikke på niveau med de bedste på feltet.

Ingen tvivl om at OnePlus 5 er og bliver en af de bedste mobiler til prisen her i 2018 – medmindre de laver en ny model.

Godt / Knap så godt

Godt:
Fedt design
Stort batteri
Hurtig

Knap så godt:
Lydkvaliteten er ikke på topniveau

Oneplus 5 plus Data:

  • 5.5″ skærm
  • 3.300 mAh batteri.- og hurtigladning
  • Op til 128GB lager
  • Android 7.1
  • Touch ID fingeraftrykslæser
  • Mærke: OnePlus