Samsung galaxy s8 test

Samsung er helt i toppen, når det kommer til mobilgiganter. De seneste år har sydkoreanerne har stor succes med deres Galaxy-serie. Nu er det seneste skud på stammen i form af Samsung Galaxy S8 ankommet. En ny skønhed og efter sigende den bedste model hidtil. Vi kigger nærmere på Samsung Galaxy S8 og anmelder den.

Home-knappen er væk, og fingeraftrykslæseren er flyttet

Samsung har med deres nye model valgt, at der skal være så meget skærm som muligt. Det er gået udover home-knappen. Den er væk og er erstattet med skærm. Den findes dog stadig som en funktion på displayet, men det kræver en smule tilvænning.

Af samme årsag er fingeraftrykslæseren flyttet fra fronten til bagsiden. Her er den placeret meget tæt på kameraet, og derfor kan det ikke undgås, at de to forveksles. Det giver en fedtet kameralinse, og det er lidt uheldigt. Ellers er tanken bag flytningen fin.

En stor, men god skærm

Samsung har nogle af de største skærme på markedet. Det ses også på Samsung Galaxy S8. Hele 5,8” tommer rummer den, og den nærmer sig en størrelse, hvor der er tale om en phablet.

Du får dog fuld valuta for den store skærm i form af en udsøgt oplevelse. Farverne og kontrasterne er helt unikke på modellen, og med hjælp fra den nyeste AMOLED-teknologi får billedet den højst mulige kontrast.

Skærmopløsningen er 2960 x 1440 pixel, som giver en knivskarp opløsning. Som standardopløsning får du dog kun 2220 x 1080 pixel, da det giver en bedre batteritid. Ønsker du den højeste opløsning, skal du selv slå den til inde i dine indstillinger.

Brug headsettet, der følger med

Vil du have mest ud af den fantastiske skærmopløsning, skal du selvfølgelig have lyd på din telefon. Her kan du se unikke videoer samt høre musik på dine Samsung Galaxy S8.

Samsung har tilsyneladende også valgt, at skærm og lyd skal gå hånd i hånd. Med i købet af din telefon følger et headset fra AKG. Et headset, der emmer af kvalitet, og som ikke kan sammenlignes med det, Apple giver som medfølger til deres modeller. Værdien på headsettet er cirka 800 kroner, og det kan høres.

Lyden er klar, god, og du kan med fordel læne dig tilbage og nyde både billede og lyd.

En kraftfuld processor

Samsung har forbedret deres Exynos-processor. I forgængeren, Samsung Galaxy S7, sad 8890, men nu hedder modellen 8895. Her er tale om en ottecylindret processor, der er lynhurtig, og som kan klare alle udfordringer med bravur. Særligt i grafiske spil er der en forbedring at spore i forhold til den tidligere model.

Den lynhurtige powermotor gør, at brugeroplevelsen bliver endnu bedre.

Den effektive quick charge-funktion

Samsung S8 kan holde strøm i omkring halvandet døgn ved normalt brug. Det er en fin levetid for et batteri, der skal servicere en stor skærm.

Det mest imponerende ved batteriet findes dog i forbindelse med opladningen. Her har Samsung lanceret deres quick charge-funktion med en oplader, der kan oplade telefonen ekstra hurtigt. Her kan telefonen lades op fra 0% til 100% på halvanden time. Det er ekstrem hurtigt, og det betyder, at du efter ganske kort tid i opladeren har en telefon, der kan klare sig i mange timer.

En helt igennem konkurrencedygtig model

S8’s største svaghed er prisen. Modellen koster på den forkerte side af 6000 kroner, og det er dyrt for en smartphone.

Når det er sagt, er der ingen tvivl om, at Samsung her har lavet en topmodel, der kan konkurrence med Apple og resten af markedet på alle parametre. En sand topmodel fra top til tå.

Samsung galaxy s8 test og anmeldelse

Godt / Knap så godt

Godt:
Fedt design
Iris øjenscanner
Bedre skærm
Quick opladning

Knap så godt:
Aflæser på bagsiden ved kamera

Samsung S8 Data:

  • 5.8″ skærm
  • 8 kerners CPU
  • 64 GB – Op til 256GB lager
  • Fingeraftrykslæser på bagsiden
  • Mærke: Samsung
  • Støv og vandafvisende

Samsung Galaxy s8 priser