Oister mobil

OisterOister er et ”ungt” mobilselskab, der er helt med i fronten, hvor markedsføringen er kæk og priserne helt komplet i bund.

Oister mobil er ejet af Hi3g, der også står bag 3 mobil. Ideen med Oister var fra begyndelsen, at det selskab skulle tilbyde ekstra lavpris mobiltelefoni baseret på 3 mobils netværk.

Det er gået rigtigt godt og faktisk over alt forventning. Oister er faktisk det eneste selskab du ser annoncerer på TV konstant (sammen med CBB) og det er der en grund til.

Priserne er ultra lave kontra det du får i mobilpakkerne og det kan det er lige noget for alle de ung i storbyerne – hvor Oister har super god dækning.

Fordelene ved Oister

Priserne er de lavest i Danmark og der er fin mobiltale dækning og okay mobilt internet – særligt godt er det i alle de større byer.

I Oisters fordelsklub for du rabatter på alt muligt fedt.

Ulemperne ved Oister

Dækningen er altså ikke helt i top og det kan godt være der roames over på Telia, når dækningen er lav, men det kan være irriterende og internethastigheden kan være rigtig skidt.

Det er blevet langt bedre end i starten og du skal i dag være direkte uheldig for at opleve udfordringer med Oister, men de kan altså være der stadigvæk.

Oister og 5G Netværk

Som tidligere skrevet benytter Oister 3 mobils netværk i Danmark til data og de er ikke kommet ret godt med ind i kampen om 5G dækningen af Danmark, de er nærmest kommet sidst i gang og det går noget langsomt med at få etableret dækning.
Her i 2022 dækker de ikke ret meget, faktisk kun København og lidt få andre byer,.

Så vent med at se på 5G hos Oister til engang i næste år, så er de sikkert helt med.

Oisters 4G mobil internet er dog yderst populært, da der er fin dækning, høj hastighed og lav pris  Læs mere om Oister internet her

Oister mobil er perfekt til

Bor I i et område med topdækning f.eks. i en storby, ja så er Oister yderst velegnet til børnene og teenager abonnementer, hvor der er krav om store mængder data.
Her er Oister super godt, da der er meget data med i pakkerne til en meget lav pris.

Mit Oister login

Du kan nemt logge på “mit Oister” og tjekke den daglige status for f.eks. brug af data, noget de unge benytter  meget.
Her kan du også opgradere og købe ekstra data til f.eks. en periode i sommerhus etc.

Oister Mobilabonnement priser

Taletid
Gigabyte
EU Data
Pris pr. MD
Max. pris
Læs mere her
Taletid 6 timer
6 GB
6 GB EU
59,-
59,-
besøg OIster her
FRI taletid
20 GB
7 GB EU
79,-
79,-
besøg OIster her
FRI taletid
100 GB
9 GB EU
99,-
99,-
besøg OIster her
Fri taletid
Fri data
16 GB Eu
179,-
179.-
besøg OIster her